Meer over Waxoyl 100+

Beschermend pantser voor uw laklaag

Met Waxoyl 100+ wordt de laklaag van uw auto voorzien van een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.

Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt. De nieuwe lak krijgt een speciale voorbehandeling. Deze behandeling zorgt voor een zeer diepe reiniging van de nieuwe lak, zodat er een goede hechting ontstaat.

Waxoyl 100+ bevat hoogwaardige polymeren die diep in de lak trekken en daardoor de lakporiën afsluiten en er voor zorgt dat het vuil niet meer in de lak kan dringen.

Waxoyl toplaag

Enkele voordelen van Waxoyl 100+ zijn:

  • Uw lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans
  • Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter
  • U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur
  • Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil-of verkoop-) waarde wordt behouden

 

Extra garantie voor nieuwe auto's

De producent van Waxoyl geeft op de behandeling van een nieuwe auto drie jaar garantie indien de behandeling is uitgevoerd door een Waxoyl-dealer. Deze garantie is van kracht als de behandeling binnen drie maanden na de datum van ingebruikname is uitgevoerd. Na uitvoering van de behandeling met Waxoyl 100+ ontvangt u een garantiekaart!

Waxoyl 100+ is niet schadelijk voor het milieu, bevat geen siliconen en daarom hét product waarmee Car Cleaning Culemborg uw laklaag versterkt.

waxoyl-car-cleaning-culemborg

Share This