Onze diensten

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor uw auto, vrachtauto, boot, caravan, motorfiets en camper. Vele autodealers en universele autobedrijven in Culemborg en omstreken hebben de weg naar Car Cleaning Culemborg reeds jaren geleden gevonden, en maken dankbaar gebruik van onze uitgebreide service om hun gebruikte auto's showroom gereed en hun nieuwe auto's afleverings gereed te laten maken. Ook verschillende niet auto bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres, wanneer de auto's gereconditioneerd moet worden, vanwege bijvoorbeeld een overdracht van de auto binnen het bedrijf of na afloop van het leasecontract.

Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom wanneer ze van onze diensten gebruik willen maken. Wij verzorgen uw auto zodat deze van top tot teen in showroomconditie aan u afgeleverd wordt, om er nog jaren plezier van te hebben.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in klassieke en exclusieve automobielen. Speciale wensen? Vraag vrijblijvend of wij het kunnen realiseren. U kunt bij ons ook terecht voor verschillende producten voor het onderhouden van uw auto. Op deze manier kunt u zelf uw auto in topconditie houden.

Bent u niet in staat uw auto zelf te onderhouden wegens tijdgebrek of andere omstandigheden, kunt u bij ons ook terecht voor diverse reinigings opties. Bijvoorbeeld: Wassen, uitzuigen etc. etc.

Diensten op een rij

 • WassenU kunt bij ons ook terecht om de auto handmatig te laten wassen.
  Auto handmatig wassen, velgen reinigen, hogedruk afspuiten, wielkasten hogedruk uitspuiten, sponningen reinigen, handmatig afzemen en aanbrengen bandenzwart.
 • ReconditionerenExterieur
  Hardnekkige hars (van bomen) verwijderen, diepliggende lakvervuiling elimineren, verweerde laklaag machinaal polijsten. Wassen, velgen reinigen, hogedruk afspuiten, wielkasten hogedruk uitspuiten, sponningen reinigen, motorcompartiment reinigen en conserveren (optioneel) handmatig afzemen en aanbrengen bandenzwart, kunststofdelen conserveren, verwijderen van teer- en andere vlekken.
  Laklaag machinaal behandelen met wax of: laklaag afsluiten met vuilafstotende lakverzegeling.
  Interieur
  Hemelbekleding, zonnekleppen, binnenspiegel, ABC stijlen, ruiten, dashboard, deurpanelen,
  vloerbedekking, koffervloer, reservewiel en koffermat geheel reinigen. Bekleding diep reinigen,
  auto geheel uitzuigen.
  Optioneel:
  Ozon behandeling (elimineren van geur bijvoorbeeld van hond, sigaar, sigaret)
  Airco reinigen.
  Interieurfilter vervangen.
 • Lakwerk polijstenMachinaal polijsten wordt gedaan om oppervlaktekrassen en lakvervuiling te verwijderen en de lak weer op glans te brengen.
 • Wax behandelingenWaxbehandelingen kunnen worden uitgevoerd na het machinaal polijsten van de lak, maar kunnen eveneens tussentijds worden uitgevoerd om de lak weer eens extra te beschermen.
 • LakverzegelingenWanneer een laklaag onder een microscoop wordt bekeken, ziet men een oppervlak van berg en dal.
  Een lakverzegeling vult ieder dal op en creëert een uiterst harde toplaag over het geheel in tegenstelling tot een waxlaag die een zachtere laag over alleen de toppen creëert.
  Na een aantal wassingen zal een waxlaag eerder de dalen blootleggen waardoor er weer lakvervuiling in kan ontstaan.
  Een lakverzegeling is de ultieme manier om uw laklaag langdurig te beschermen!
 • Uitdeuken zonder spuitenHet restylen van deuken (groot en klein) behoort ook tot onze mogelijkheden.
  Door middel van meerdere uitdeuktechnieken kunnen wij vaak een uitkomst bieden zonder dat de auto gespoten hoeft te worden.
 • Spot-repairWanneer er sprake is van schade aan de auto, kunt u bij ons ook terecht voor “spot repair”.
  Dit is een techniek waarbij schades plaatselijk hersteld kunnen worden zonder dat er hele en naastliggende delen gespoten dienen te worden.
  Spot repair is dus een uiterst goedkope manier om kleinere schades te herstellen.
 • Kunststof reparerenEen deuk of scheur in een kunststof deel van uw auto, bijvoorbeeld bumper of stootlijst, kunnen wij in veel gevallen herstellen zonder dat u daar iets van terugziet, dit kan de aanschaf van een kostbaar nieuw onderdeel sterk verminderen!
 • Steenslag reparatieDoor middel van diverse inlaktechnieken herstellen wij steenslagschades.
  Vaak is dit een uitkomst ten opzichte van het geheel overspuiten van de voorzijde van de auto.
 • Koplampherstel
  Doffe/matte koplampglazen kunnen wij vaak door middel van onze “koplampreconditioneringstechniek” weer tot hoogglans brengen. Wanneer de auto hierdoor niet meer door de APK komt, kan dit een alternatief zijn in plaats van het aanschaffen van kostbare nieuwe koplampen.
 • Belettering/reclame verwijderenU overweegt een nieuwe huisstijl of u wilt uw auto reclamevrij verkopen? Wij kunnen uw voertuig geheel reclamevrij maken. De auto staat direct gereed voor de volgende stap.
 • Cabriolet kap reinigen/impregnerenEen (sterk) vervuilde, cabrioletkap is een doorn in het oog van menig “cabriorijder”.
  Wij kunnen uw cabrioletkap helemaal netjes reinigen zodat deze er weer keurig schoon uitziet. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw gereinigde of nieuwe cabrioletkap te impregneren zodat deze gedurende een langere tijd beschermd is tegen invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld hars en groene aanslag van bomen.
 • Handwasmenu Op deze pagina leest u meer over de verschillende opties.

Share This